Träningsåret 2015.

 
Det brukar inte bli så många inlägg här om träning men det är ett av mina stora intressen och 2015 var ett himla bra träningsår tycker jag! Våren hade fokus på löpteknik, löpintervaller och att komma under två timmar på Göteborgsvarvet, vilket jag också var nära att göra. Min PT hjälpte mig även att stärka mina svagheter (bål och rygg) vilket ledde till en stark och uthållig kropp.
 
Förutom Göteborgsvarvet sprang jag även Vårruset, Vings for Life och Halmstadmilen, lopp är ett bra sätt att hålla sig motiverad tycker jag. 
 
 
Som den siffernörd jag är tycker jag ju om att registrera mina träningspass och såhär tränade jag under 2015. Löpning, gym, Vipr, promenader och bodybalance/yoga var de vanligaste träningsformerna men även Crosscage, spinning och Grit-pass hörde till favoriterna. 
 
Jag har några mål för 2016. Bland annat vill jag se till att få in mer simning i min träning, framför allt i sommar då stan öppnar upp utomhusbassängen. Vandring kommer det även bli mer av 2016, vi ska nämligen bestiga Kebnekaise i sommar vilket ska bli otroligt kul och utmanande! I övrigt är målen liknande föregående år; att springa GBGvarvet under två timmar, att fortsätta bygga upp en stark kropp och framför allt, att fortsätta tycka att träning är skitkul! 
 
Har ni några mål med 2016?
 


Kommentarer
Emmi i Österrike - explorista.se

Härliga bilder och kul att träna med PT, det ska jag också ta tag i nån gång!

Svar: Det kan jag verkligen rekommendera, jag körde 7 st PT-pass utspridda på ett halvår och det gav verkligen mycket hjälp och inspiration. Lycka till när det blir av för din del!
Jessan

2016-01-13 @ 19:17:21
URL: http://explorista.se
Sandra

Men fy vad roligt att du sammanställt allt i ett diagram sådär. Vad grym du varit! Och att bestiga kebnekaise, vilken otrolig utmaning och dröm!

Svar: Diagrammet är lite fusk, jag registrerar all min träning på en sida som heter Funbeat och sedan kan man se diagram mm :) Ja, Kebnekaise ska bli riktigt kul!
Jessan

2016-01-14 @ 07:35:28
URL: http://atilio.metromode.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0