Bryggan till havet: December

 
Då var det dags för sista månaden av 2015 och Bryggan till havet! Jag får ju faktiskt ta och erkänna att dessa bilder fotade jag i onsdags vilket betyder att det var januari men bara sex dagar sedan det var december så jag tycker att de får räknas. Så få ljusa timmar som det är i december har det varit klurigt att ta mig ut och fota men nu blev det av och vilket väder sedan!
 
 
Termometern visade -10 grader när jag vaknade så det var bara att dra på sig underställ, raggsockar och ge sig ut med kameran. Ni börjar nog känna igen omgivningen nu va? Det är något speciellt att uppleva bryggan i soluppgång, ljuset är helt magiskt.
 
 
Vi hade knappt någon snö alls under hela december vilket var lite trist, men just denna morgon fick vi lite rimfrost i alla fall!
 
 
Känns fint att få avsluta det här projektet med fina bilder, precis så som jag vill minnas bryggan. Min tanke nu är att jag ska sätta ihop en sammanställning av hur det såg ut varje månad, sådant tycker jag själv är himla kul :)
 


Kommentarer
maja

Fint! Och roligt projekt! Jag hade också ett fotoprojekt som löpte under hela året - att fånga en soluppgång (på samma plats) varje månad och det blev himla bra tycker jag. Just att se en sammanställning när alla månader hade passerat kändes riktigt fint. Frågan är vad man ska ha för fotoprojekt i år.... Ska du göra något liknande 2016?

Svar: Vad roligt, har du skrivit om det i din blogg eller fotade du bara som projekt utanför bloggen? Jag har inte bestämt om jag ska ha något projekt i år. Det har ju varit roligt så jag ska nog försöka göra något liknande!
Jessan

2016-01-10 @ 16:31:36
URL: http://majjaeriksson.blogg.se
maja

Svar igen: Jovisste vettu, jag gjorde precis som du ett inlägg varje månad och så valde jag ut en bild från varje tillfälle och ja, gjorde en liten sammanställning. Kolla här om du är nyfiken: http://majjaeriksson.blogg.se/2015/december/tolv-soluppgangar-2.html
Jag ska också göra något liknande detta år! :)

Svar: Åh vad roligt att se, riktigt fina bilder du fått till!
Jessan

2016-01-10 @ 23:00:42
URL: http://majjaeriksson.blogg.se
Sandra

Så otroligt vackert! Ser fram emot att få se din sammanställning :)

Svar: Vad roligt, den kommer om några dagar!
Jessan

2016-01-11 @ 07:53:09
URL: http://atilio.metromode.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0