Att ta en morgonpromenad.

 
I veckan sa det bara pang och plötsligt var det limegröna knoppar på träden och hela stan började färgas rosa av körsbärsträden. Igår morse vaknade jag tidigt till en klarblå himmel och bestämde mig för att ge mig ut på promenad med kameran som sällskap.
 
 
Körsbärsträden är så himla tacksamma att fota, små ljusrosa blommor i mängder på träden och den blå himlen som bakgrund ger ett finfint ljus, sådant ljus som man bara kan uppleva en tidig morgon.
 
 
Jag smygfotade fina hus, fler träd och hejade på en och annan hundägare som också var ute. Ibland måste man se sin stad med "nya" ögon för att upptäcka det fina som man ser varje dag och blir lite blind för.
 
 
Till exempel cyklar/kör jag förbi allt detta varje dag när jag ska till jobbet. Trädet med de vita blommorna vet jag inte alls vad det är för sort men det är gigantiskt och är riktigt mäktigt när det kryllar av blommor!
 
 
Promenaden fortsatte förbi de nybyggda husen på Nissastrand, ner mot Nissan, Järnvägsbron och Österbron.
 
 
En fin morgon och en promenad som avslutades med nyköpta frallor till frukost. Hurra för lördagsmornar som denna!
 

Biskopstorp naturreservat.

 
I söndags åkte vi ut till Kvibille för att vandra i Biskopstorps naturreservat. Vi hade hört att det skulle vara fint och rätt kuperat så det passade perfekt för att gå in mina nya vandringsskor. Ja, vi ska ju ge oss på Kebnekaise i sommar så det gäller att sätta igång med träningen nu :)
 
 
Ett jättefint område med flera olika vandringsleder, grillplatser och bänkar som gjorde vandringen riktigt härlig. Vi kommer lätt åka hit om några veckor igen, tänk när boken slagit ut, det kommer vara fantastiskt fint då!
 
 
Kaffe, kladdkakemuffin och en bok - jag behöver nog inte säga att vi hade rätt sköna pauser va? 
 

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0