Att ha fredagskänsla.

 
Igår eftermiddag fick vi prova på Yoga på jobbet, en ganska enkel och lugn Hathayoga med mycket fokus på andningen. Tänk om man hade fått avsluta varje fredag på jobbet på det sättet!
 
När jag kom hem var vädret alldeles för fint för att gå inomhus så jag hämtade min kamera och cyklade iväg på en runda.
 
 
Det var ganska blåsigt men inte ett moln på himlen och fortfarande varmt i luften. Folk promenerade förbi med helgblommor i ena handen och matkassen i den andra. Fredagskänslan är så himla go, lätt den bästa dagen på veckan enligt mig!
 
 
Jag cyklade uppför sjukhusbacken och svängde av mot Galgberget. Jag kan inte minnas senast vi hade en så vacker höst som nu, det har knappt regnat eller blåst någonting alls och tack vare det har löven fått sitta kvar på träden och färgerna har fullkomligt exploderat de senaste veckorna.
 
 
Här uppe är som en liten fristad från stadens puls. Det är bara naturens ljud och ett perfekt ställe att bara stanna upp, blunda och andas några djupa andetag.
 
 
Och utsiktsplatsen. No words needed, så himla fint med solen som värmer hela staden och havet som syns längst borta i horisonten.
 
 
 
Med frisk luft i lungorna och fredagskänsla i magen cyklade jag hem för en fredagkväll innehållandes vin, hemgjord pizza och suits med personen som jag tycker allra mest om!


Kommentarer
ISA

träden är i sitt esse nu! hehe, har fotat massa träd, väldigt konstigt för att vara mig men kunde inte låta bli ;)

Svar: Ja de är verkligen fina nu! Känns lite lättare att ha vintern framför sig när hösten varit så fin.
Jess

2015-10-24 @ 16:05:34
URL: http://isabyl.devote.se
Celine

Så himla härliga höstbilder!

Svar: Tack!
Jess

2015-10-24 @ 17:24:27
URL: http://celinelf.blogg.se
Isabella

vilka härliga bilder!

Svar: Tack!
Jess

2015-10-24 @ 21:08:13
URL: http://nouw.com/isabellaaxelsson
Cassandra Haraldsson

Härliga bilder!

Svar: Tack!
Jess

2015-10-24 @ 21:33:55
URL: http://sensor.blogg.se/
Matsdotter

Vilka fina höstbilder och vilken härlig fredagseftermiddag du verkar ha haft. Håller med dig,helt klart bästa dagen i veckan!

Svar: Tack! Ja, det var en fin eftermiddag :)
Jess

2015-10-25 @ 11:11:41
URL: http://matsdotter.com
Stina - Tillvaron.se

Ja det är verkligen helt galet vackert nu och som jag njuter av att det inte regnat på superlänge *peppar peppar*! Fint fångat av dig :) Låter ju förresten helt underbart att avsluta arbetsveckan med Yoga, snacka om att komma ner i varv :)

Svar: Ja denna hösten alltså. Så fin! Yoga varje fredag hade verkligen varit perfekt, det blir ju inte riktigt av om man ska göra det själv :)
Jess

2015-10-26 @ 20:47:44
URL: http://tillvaron.se/stina
Sandra

Det låter ju ljuvligt att få avsluta arbetsveckan med lite yoga. Det kanske jag ska anamma nu när jag tänker på det, låter verkligen som en bra idé :) Stort plus för alla dina fina och färgglada höstbilder :)

2015-11-03 @ 09:15:56
URL: http://atilio.metromode.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0