Bryggan till havet: Oktober

 
Åh vad jag har sett fram emot att få visa oktoberversionen av bryggan för er! Det var en så härlig kväll som fortfarande sitter i. Jag började som vanligt att cykla längsmed Nissan och bort mot söder.
 
 
Väl framme vid bryggan stod solen lågt och riktigt brände mot höstlöven som ännu inte blivit röda. Jag kände det välbekanta lugnet i kroppen som jag ofta får i naturen, och särskilt vid vattnet. Den där slingriga träbryggan som visar vägen ner mot sanden och det kluckande havet. Fåglarna som cirkulerar och träden som långsamt susar i den svaga vinden. Att bara få lyssna till naturen är verkligen skönt!
 
 
För en stund kändes det nästan som det fortfarande var sommar. Att oktober bjuder på sol, vindstilla och nästan 15 grader hör ju inte till vanligheten och sådana eftermiddagar ska man ta tillvara på!
 
 
Ett gäng flyttfåglar passerade som ett V och som jag nu lärt mig kallas för Fylking.
 
 
Eftersom jag skippade mitt Bodybalancepass denna söndag passade jag på att göra några yogaövningar på bryggan innan solen försvann helt och mörkret la sig över stranden. 
 


Kommentarer
Stina - Tillvaron.se

Så vackra bilder och så fint formulerad text av dig. Och ja, genom dina bilder skulle det lätt kunna tas för en sommardag istället för en oktoberdag!

Svar: Tack Stina!
Jessan

2015-11-19 @ 20:10:22
URL: http://tillvaron.se/stina
Anonym

Wow Jessica, snygga bilder och passande text!
Du är inspirerande.
Kram
Sara

Svar: Blir alldeles varm i hjärtat av din kommentar, tack!
Jessan

2015-12-29 @ 20:28:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0