Loppislördag i skåne.

 
I lördags tyckte vi (okej, mest jag) att det var en perfekt dag för att styra bilen söderut och köra en loppisrunda! Vi hade nämligen fått höra av våra vänner att det just denna helg var det "Antikturen" i skåne, 18 olika loppisar som hade öppet. Vi höll oss dock runt Ängelholm och såhär fin utsikt hade vi när vi steg ur bilen!
 
 
Stället med den fina utsikten hette Antikkulan och såg verkligen ut som en bra loppis, utifrån sett, så vi spatserade in!
 
 
Väl inne var det som en laburint av rum, lågt i tak och prylar prick överallt. Möbler, tavlor, uppstoppade djur, vaser, skålar, burkar, ja det mesta helt enkelt. Stolarna här på bilen blev jag lite kär i men lite för dyra i mitt tycke. Senare såg jag att de bars ut av en kvinna som såg mer än nöjd ut :)
 
 
Fika känns ju som ett måste när man är på loppisrunda! Just denna loppis hade "Nicolinas fik" - en tioårig (typ) tjej med försäljarsinne som charmade D att köpa upp nästan allt hon hade :) Vi hann även få reda på att hon sålt bättre de andra dagarna med fint väder, att hon ville bli veterinär när hon blev stor och att hennes favoritdjur var apor. Så söt tjej!
 
 
Och visst fick vi några fynd med oss hem, dock inte ett enda från Antikkulan. Några krukor, en smältasmörgryta och en våg som jag letat efter länge! D fick som vanligt med sig några böcker hem :)


Kommentarer
Robex Lundgren

fint

Svar: tack!
Jess

2015-05-20 @ 09:51:30
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Stina - Tillvaron.se

Såg ju ut som en superfin loppis! Sån himla mysig liten loppisrunda :)

Svar: Det var en mysig lördag, kul när man faktiskt fyndar lite också :)
Jess

2015-05-20 @ 18:17:31
URL: http://tillvaron.se/stina
ISA

loppis är ju alltid så mysigt tycker jag, dåligt med dem här i Stockholm dock :((

Svar: Visst är det mysigt! Kan tänka mig att det är svårt att hitta i Stockholm men ni har väl en del bra second hand butiker?
Jess

2015-05-23 @ 19:30:29
URL: http://isabyl.devote.se
Sandra Lundin

Alltså rapsfälten <333 Låter för övrigt som en härlig dag tycker jag som också gärna lägger loppisbesök på lördagarna ;)

Svar: Rapsfälten är så fina just nu! Skåne över lag är väldigt vackert :)
Jess

2015-05-25 @ 08:32:20
URL: http://atilio.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0