Ledig torsdag.

 
God morgon!
 
Ledig torsdag och denna utsikt från köksfönstret skvallrar om att det kommer att bli en bra dag. D är iväg och jobbar och jag har inga direkta planer för dagen - hur skönt som helst! Funderar på om jag ska plantera om mina tomatplantor, om min bok ska läsas ut i solen på balkongen eller om jag kanske ska ta och springa en mil eller så. 
 
Men först, frukost. Hoppas ni också får en fin ledig-mitt-i-veckan-torsdag!
 


Kommentarer
ISA

såå skönt med en ledig, solig dag! hoppas den blir fin!

Svar: Det var en skön solig dag som spenderades med löpning och en bok i soffan på balkongen :) Hoppas du med hade en bra dag!
Jess

2015-05-14 @ 09:39:35
URL: http://isabyl.devote.se
Sandra Lundin

Visst är det härligt med lediga dagar då man nästan inte kan bestämma sig för vad man ska göra ;) Har en liten önskan men det kan vara så att jag begär något du redan har gjort... men skulle du inte kunna guida oss lite i halmstad? För det är väl där du bor? Åh, känner mig så dryg om jag har tagit fel nu :P

Svar: Men vilken bra idé! En guide ska jag absolut göra men behöver nog lite mer underlag innan inlägget kommer på bloggen. Och Halmstad är korrekt, brukar nog inte skriva ut det så ofta så det är inte så lätt att veta :) Hoppas ni haft en härlig helg i Köpenhamn!
Jess

2015-05-17 @ 09:22:12
URL: http://atilio.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0