Bryggan till havet: April

 
En tidig söndagsmorgon i april hoppade jag upp på min cykel och for iväg längsmed Nissan och ut mot söderpiren för mitt månadsuppdrag. Naturen var lugn, vinden stilla och endast några morgonpigga hundägare var ute. Solen stod lågt på himlen och några änder gled långsamt fram i vattnet.
 
 
Det är något speciellt med morgonljus, färgerna som ljuset skapar är magiskt och något helt annat än en solnedgång, även om den också är fin.
 
 
Väl framme vid "min" brygga ställde jag upp mitt stativ (pappas gamla stativ från 70-talet (?) funkar finfint!) för att fota och efter ett tag var mina fingrar alldeles stelfrusna, det var nämligen inte en så värst varm morgon, denna aprilsöndag.
 
 
Det är fint att få vara med om hur världen vaknar till liv och hur ljuset ändras för varje minut som går. Om någon månad kommer denna strand att vara proppfull med folk och hundar (det är en hundstrand) men just denna morgon var jag nästan helt ensam. Känslan av frihet infann sig och jag satt en bra stund vid bryggkanten för att bara njuta av solens strålar och lugnet som spred sig i kroppen. Tänk vad naturen och lite sol kan göra med en!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0