Att ha fyndat.

 
I fredags stämplade jag och min kollega ut lite tidigare för att styra bilen norrut, närmare bestämt mot Ullared. Väl där mötte vi upp min syster för några timmars shopping. För att få ut så mycket som möjligt av tiden delade vi upp oss och gick var för sig för att sedan mötas upp någon timme senare för fika och spana in vad de andra hittat. Ett beprövat och lyckat koncept vi tagit fram efter några Gekås-resor ;)
 
 
Givetvis spanade jag in Gekåsbloggen innan vi åkte och ni kan ju ana lyckan när jag såg att de haft olivträd där! Och ingen var väl gladare än jag när jag såg att de faktiskt fanns även nu när vi var här, till ett superpris dessutom :) Den får stå till sig lite i vardagsrummet tills nätterna blir lite varmare och den får flytta ut på balkongen. Även korgen köptes på Gekås.
 
 
Och terracottakrukor. Man kan väl aldrig ha för många? Nu råkade det vara så att det bara fanns tre stycken kvar varav en var sönder och jag och S hann sno åt oss de två sista för att gå därifrån samtidigt som personalen svarar andra att detta var de sista och att krukan inte var en lagervara :) Nu ska jag bara fundera ut hur jag ska lyckas göra ett hål i botten på krukan också..
 
 
Givetvis stannade vi på Gekås till stängning, det var nästan så att vi låste och larmade. Vi sa hejdå till min syster och styrde, mycket nöjda, bilen hemåt igen. En lyckad eftermiddag helt enkelt.
 


Kommentarer
Caroline

Olivträden är väldigt vackra, bladen har så fin grön färg.

Svar: Jag håller med, så himla fina!
Jess

Stina - Tillvaron.se

Så himla fint med olivträd! Men vette tusan om jag skulle lyckas hålla ett vid liv, mina fingrar är verkligen inte gröna!

Svar: Hehe nä det är lite svårt det där. Har haft ett olivträd innan och sommaren gick fint, däremot klarade den inte av vintern inne i vardagsrummet så detta träd får nog husera i mina föräldrars garage till vintern!
Jess

2015-05-10 @ 20:29:11
URL: http://tillvaron.se/stina
Sandra Lundin

Men ååh, så fint! Vill också ha ett olivträd men har tagit död påför många i mina dar :(

Svar: Jag har bara haft ett innan och det var superfint hela sommaren men överlevde tyvärr inte vintern inne i vardagsrummet. Får nog ställa detta i mina föräldrars garage till vintern :)
Jess

2015-05-11 @ 08:39:04
URL: http://atilio.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0