Årets plantering.

 
Nu vill jag inte låta gnällig men maj, kunde du inte varit lite varmare? Igår trotsade jag stormvindarna och placerade mig på balkongen för lite plantering. 13 grader och duggregn kanske inte var exakt vad jag önskade mig men markisen skyddade lite och allt blir ju ändå lite roligt med bra musik i bakgrunden!
 
 
Mina tomatplantor har växt riktigt mycket och passade inte riktigt längre i sina små krukor. Dessutom har de små gula blommorna tittat fram också, hurra!
 
 
Tre tomatplantor, en balkonglåda, en mynta, två lavendel, tre paprikaplantor och två chiliplantor senare tog mina lecakulor slut och jag gav upp för kvällen. Kvar blev lite annat som fortfarande behöver planteras om och så länge vädret inte visar en grad över 15 kommer det bli ett evigt in- och utplockande av diverse växter. Men det är ju så värt det, helt sjukt att man kan snöa in på odling och plantering. På jobbet sneglar de undrande på mig när jag berättar och frågar om jag inte borde börja kallas för Tant Jessica ändå.
 
 
 
 
Nu är det bara värmen och solen som saknas. Sedan ska jag bjuda vänner på mojitos, grilla något gott och läsa en bok tills solen går ner. Det är ju allt bra fint med en balkong ändå!
 


Kommentarer
Sandra Lundin

Ser ju helt underbart ut! Igår fick mina plantor flytta ut på altanen och även om det är regnigt och ruskigt ute idag så känns det så somrigt :) Har inte köpt någon lavendel än men jag måste ta tag i det snarast känner jag!

Svar: Gör det, hela balkongen luktade underbart av denna lavendel! Och tack för ditt tips i videon om att samså, det ska jag absolut göra! Hoppas du får en finfin lördag Sandra :) Kram
Jess

2015-05-30 @ 09:24:41
URL: http://atilio.blogg.se/
ronja

vackra blommor :)

Svar: Visst är dom! :)
Jess

Minna

Vilka fina bilder!
Lavendel doftar ju underbart:)

Svar: Jag älskar också doften av lavendel, så god!
Jess

2015-05-31 @ 21:38:53
URL: http://mittkokoshjarta.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0