Årets första långrunda.

 
Idag tyckte jag det var en perfekt dag att ge mig ut och springa. Jag springer ju året runt men jag måste erkänna att det är väldigt mycket enklare (och roligare!) att mig sig ut när det är vår i luften och solen skiner! Dagens sällskap blev "Inner Strengt Podcast" som är en ny pod för mig. Bra samtal och intressanta ämnen, ljudet var däremot inte superbra.
 
 
Jag sprang längs med Prins Bertils stig och vände sedan för att springa Tylösandsvägen, via Actic, och tillbaka hem. 13 km blev en rätt lagom sträcka att starta med och nu är det ju inte mer än två månader kvar till årets Göteborgsvarv! 


Kommentarer
Sandra Lundin

Åh, som jag har längtat efter en uppdatering här! Så peppande att du gett dig ut på en så härlig löprunda. det är ju verkligen speciellt att få kuta runt (hehe jag lunkar nog mest) i vårsolen.

Och du, grattis själv i efterskott då :D

Svar: Vad kul att höra, blogginspirationen har trutit lite på sistone, hoppas den kommer fram nu när solen och värmen är här! Ja löpning är allt bra fint, så skönt att vara ute i naturen och få lite frisk luft, det behövs eftersom jag har näsan framför en dator åtta timmar om dagen på veckorna.Ha ha tack! :D Kram
Jess

2015-03-17 @ 07:25:09
URL: http://atilio.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0