Saturday.

 
God morgon!
 
Idag vaknar vi upp till en grå dag med regntunga moln men vad gör det när man kan starta dagen med en smoothie :) Idag hade jag banan, hallon, blåbär, kvarg, havremjölk och chiafrön i och den blev mycket god. Förutom att ringa och gratta min syster idag tänkte jag göra ett besök på gymmet, spana in en fin blus i en affär och hoppas att solen vågar sig fram i eftermiddag.
 
Tror nog allt det blir en bra lördag det här. Happy saturday till er!

Årets första långrunda.

 
Idag tyckte jag det var en perfekt dag att ge mig ut och springa. Jag springer ju året runt men jag måste erkänna att det är väldigt mycket enklare (och roligare!) att mig sig ut när det är vår i luften och solen skiner! Dagens sällskap blev "Inner Strengt Podcast" som är en ny pod för mig. Bra samtal och intressanta ämnen, ljudet var däremot inte superbra.
 
 
Jag sprang längs med Prins Bertils stig och vände sedan för att springa Tylösandsvägen, via Actic, och tillbaka hem. 13 km blev en rätt lagom sträcka att starta med och nu är det ju inte mer än två månader kvar till årets Göteborgsvarv! 

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0