Bryggan till havet: Juni

 
En torsdagkväll i början av juni, ni vet då allt fortfarande är limegrönt och hela sommaren ligger framför en? Då hoppade jag upp på min cykel för att föreviga ännu en fin kväll vid bryggan. Luften var fortfarande ljummen, stadens byggnader badade i solljus, folk satt ute på uteserveringarna jag cyklade förbi och ett gäng grillade på stranden.
 
 
Godsfartyget lämnade hamn precis när jag skulle fota och försvann längre och längre bort medan himlen färgades rosa. Att bara sätta sig nere vid stranden, ta ljupa andetag och njuta av luften, ljuset och naturen. Allt hade varit frid och fröjd om det inte varit så att myggor fullkomligt älskar mig och jag fick cirka sex bett under tiden jag satt där. Vid havet!? Hur är det möjligt? :)
 
 
Sakta cyklade jag hemåt igen, glad över att ha fått föreviga ännu en fin sommarkväll och med hopp om att det blir många fler innan sommaren är slut!


Kommentarer
Sandra

ÄLSKAR dina bilder på den stigen ner till havet. Så himl vackra!

Svar: Tack!
Jess

2015-07-20 @ 10:51:10
URL: http://atilio.metromode.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0