Bryggan till havet: Januari

 
I december hittade jag till Sandras blogg och den blev snabbt en favorit hos mig! Bloggen känns personlig, många olika intressanta ämnen och jag hoppas hon kommer skriva lika mycket om blommor och odling i år som förra året (ja, jag har lusläst i efterhand) :)
 
En sak jag fastnade extra för hos Sandra var hennes kategori "Viktor och fyren". Det innebär att hon, en gång i månaden, har fotat sin sambo tillsammans med ortens fyr vilket gör att läsaren får följa genom årets alla olika årstider. En kul serie att följa tycker jag och startar nu ett eget tema!
 
 
Jag har döpt mitt tema till "Bryggan til havet" och jag kommer dokumentera just bryggan ner till havet här i min stad. Jag valde denna plats då det finns mycket växtlighet som kan visa förändringarna genom året och sedan älskar jag ju havet, det finns inget vackrare!
 
Här är alltså januaris bidrag till mitt tema och kollar ni riktigt noga på denna bild så ser ni en liten plutt ute i havet? Det är tre stycken som körde SUP (stand up paddling) mitt i smällkalla vintern! :)


Kommentarer
Maja

Håller med om Sandras blogg, har också hittat och fastnat för den ganska nyligen. Och också för din! Och inte minst detta inlägg. Så fina foton och så bra idé! Jag är också sugen på att följa någon plats genom årstidernas växlingar! :)

Svar: Ja visst är hennes blogg härlig!Tack, vad kul att du även gillar min :) Tycker också att det är en kul idé, hoppas du också hittar någon fin plats att följa!
Jess

2015-01-27 @ 11:07:11
URL: http://majjaeriksson.blogg.se
Evelina

Åååh vilken kul följetång! Riktigt rolig idè! Och Jessica, du tar bara mer och mer otroliga bilder! Vilken ständig utveckling på dej! 😘😘😘😘😘😘

Svar: Tack fina du, vad glad jag blir! Stor kram!
Jess

2015-01-27 @ 13:13:55
URL: http://Blogg.loppi.se/evelinali
Sandra Lundin

Men kära nån! Först och främst, tack för de fina, fina orden. Klart det kommer mycket om odling och växter i år med. Men sen måste jag säga; otrooooligt vackra bilder! så fint ställe du valt att dokumentera. Ser fram emot de här bilderna :)

Svar: Tack tack tack själv för all inspiration du ger :) Ja, jag tror detta stället blir en kul dokumentation! Ha en fin lördag. Kram
Jess

2015-01-29 @ 08:48:47
URL: http://atilio.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0