Cherry blossoms.

 
Okej, nu hoppas jag att ni är redo på någon slags bildbomb i alla möjliga rosa toner för jag var nämligen ute och fotade lite igår kväll.
 
 
Såhär ser det ut ungefär 200 meter från vår lägenhet. Det är obeskrivligt vackert i hela stan just nu, överallt har körsbärsträden exploderat och bildar fina pastellklickar här och där.
 
 
Jag visste ju att vädret skulle bli sämre framöver och kvällen var verkligen fin igår, perfekt för att passa på att fota för de blommar ju inte så himla många dagar ändå.
 
 
Och ungefär här, lite längre bort längsmed nissan, när jag står och fotar från bron ser jag en till person med kameran i högsta hugg och om jag inte såg helt fel tror jag bannemej att det var Linda Lomelino som var ute och fotade :)
 
 
Någon mer som hunnit ut och förevigat våren?


Kommentarer
Stina - Tillvaron.se

Så himla fina bilder, blir alldeles nipprig av att våren äntligen är här! :) Om vädret tillåter ska jag försöka mig på att fota körsbärsblommorna i morgon tänkte jag!

Svar: Jag blir också alldeles nipprig, känns så himla skönt med sol och längre dagar! Hoppas vädret håller sig fint för dig så du kan fota :)
Jess

2015-04-23 @ 21:27:19
URL: http://tillvaron.se/stina
Sandra Lundin

Har visst missat det här inlägget men åh så fint <3 Blir så glad av att se alla de här vackra träden och blommorna en dag som den här då regnet bara öser ner i min lilla by :/

Svar: Visst är de vackra! Nu har de blommat över men maj erbjuder ju så många andra vackra träd och buskar som blommar!
Jess

2015-05-05 @ 19:49:20
URL: http://atilio.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0