Stans bästa surdegsbröd.

 
Det bästa med att flytta till en ny stad är att hitta sina guldkorn. Du vet de där butikerna med en viss känsla, en gata som känns personlig eller en byggnad med en historia att berätta. Ganska snart efter att vi flyttade till Halmstad hittade jag stans absolut bästa surdegsbutik, Feldts bageri och konfekt. Deras sortiment är genomtänkt, ekologiskt och surdegsbröden är sådär perfekt sega som de ska vara!
 
I lördags vaknade vi upp tidigt till en klarblå himmel och efter en sväng på gymmet köpte vi med oss bröd hem. Det behövs inte så mycket mer än så för att starta helgen på ett bra sätt!

Att ha pausat i september.

 
Det blev visst en så kallad bloggpaus. Jag fick lite pikar i helgen att det var länge sedan jag uppdaterade här på bloggen och när jag gick igenom septembermappen på datorn insåg jag att systemkameran inte alls använts i september. Jag har helt enkelt haft annat för mig och ibland kan det nog vara bra att pausa när man inte känner inspiration.
 
 
I lördags fyllde min alldeles bästa pappa år och det firades, såklart! God mat och sällskap, skålar och sång och en Theo som yrde runt som en virvelvind. 
 
Vi stannade över natten och passade på att få en brakfrukost hos mamma och pappa innan vi packade väskorna och åkte hemåt Halland igen. Det är allt bra fint med familjehelger!

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0