Autumn.

 
Det är lätt att glömma hur fin första halvan av oktober var. Den allra första helgen spenderade jag tillsammans med mina favoriter, de där som gör att jag ler lite extra stort och som får mitt hjärta att vilja sprängas av kärlek. Vi började lördagen med en promenad hem till Alfred, Axel och deras föräldrar för lite lek och fika (det var ju trots allt kanelbullens dag!). Lite roligare att leka där än hemma i vår lägenhet :)
 
 
Efter lite strosande på Bondens marknad, lunch, powernap & yatzy var energinnivån på topp igen och vi gick till en av stans lekplatser. Ni kan ju gissa vem som var pepp? :)
 
 
En fin lördag i början av oktober när solen fortfarande värmde, jackan kändes överflödig och när kvällen kom kändes kroppen mjuk, lektrött och vindblåst. 


Kommentarer
Mamma

Åh så fina bilder!!! Och så härliga underbara älsklingar på bilderna också!! Dom bilderna beställer jag gärna i Dropbox :) kramar

Svar: Det ska du få!
Jess

2014-10-30 @ 08:35:41
Johanna

Så fint skrivet syster!
Och japp, du var sjukt pepp på lekplatsen! :D

Svar: <3
Jess

2014-10-31 @ 19:54:30
Emelie

Gud va du och din syster är lika! På nedersta bilden var jag tvungen att kolla vem som hade blå jacka för att identifiera vem det var :)

Svar: Haha tycker du? Ja vissa likheter finns det ju.. :)
Jess

2014-11-12 @ 08:09:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0