Att ta med hösten in.

 
I helgen berättade en vän till mig att hon hade blivit inspirerad av mitt skåpprojekt och att hon själv hade satt igång och måla ett gammalt furuskåp som stod och väntade. Så himla kul att kunna inspirera och peppa någon annan! Mitt skåp saknar dock knoppar fortfarande, hur svårt ska det vara att få dom på plats :) För några helger sedan passade jag på att plocka lite kastanjer (kan vara så att jag råkade kalla dom ekollon och blir ordentligt retad för det här hemma) som numera huserar i vår lilla glaskupa i skåpet. Inredning man hittar utomhus är den bästa!
 
 
Och med hösten kommer ju också tända-ljus-beroendet. Någon mer än jag som konsumerar extremt många värmeljus just på hösten? :) Fina ljuslyktor gör ju faktiskt vardagarna lite roligare och med regnsmatter mot fönsterrutor, vinden som viner i huset och en kopp te i handen så känns det ganska mysigt ändå att kvällarna blir allt mörkare.


Kommentarer
Evelina

Jag älskar med ditt skåp! Att nått så fult kan bli så fantastiskt!! Ugglan, jag har en hemma som vill KASTA min 😱

Ljuskostbaden den här hösten har redan överstigit blöjkostnsden, så jag håller med dej❤️

Svar: Eller huur!? Man kan ju knappt tro det är samma skåp! Haha nobody move Mr Uggla! :D
Jess

2014-10-21 @ 20:11:19
URL: http://Blogg.alltforforaldrar.se/ietthus
Anna S

Kan säga det hur många gånger som helst - men din inredningsstil är verkligen SÅ fin! Åh, jag önskar ibland att jag bodde i en 2:a och inte i en 1:a och hade plats för ett gigantiskt furuskåp som jag också kunde mål om och fylla med sådant jag älskar.

Svar: Vilken härlig kommentar, vad glad jag blir! Ibland tycker man bara att det blir samma vinklar och vrår :)
Jess

2014-10-22 @ 10:42:36
URL: http://annas.elsasentourage.se
Barkis

Liiite finare prylar och helhetsintryck hos dig dock! ;) men alla kan inte ha det lika fint:) lyckades du få nån bild på Love förresten?:)

Svar: Jag tycker ni fått jättebra ordning på ert hus, så mycket som ni gjort! Några fina bilder blev det, skickar dom på Dropbox :) Puss
Jess

2014-10-22 @ 18:04:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0