Med hjälp av en PT.

 
Idag har jag varit på ett riktigt intressant möte! Jag har nämligen träffat en av gymmets PT för konsultation och lite planering. Jag har bestämt mig för att ta några PT-timmar och det ska bli superkul! Hanna känns jätteduktig och verkar ha det tänket som jag också har gällande träning, kost och hälsa.
 
När det gäller träning har jag rätt bra självdisciplin, jag behöver inte ha någon som lockar med mig till gymmet utan ser istället fram emot veckans träning som jag planerat in. Min tanke och mitt mål med att träna med en PT är att komplettera den träning jag har idag, att Hanna kan hjälpa mig se vad som "saknas". Den 11e december sätter vi igång, det ser jag fram emot!
 
Kvällen avslutade jag med en löparrunda där längden betydde mer än tempot. Det är något speciellt med att springa på hösten, att andas in den kalla luften, känna vinden mot kinderna och lugnet i naturen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0