Marseille - Del 2.

 
Vi vaknade upp på fredagen till strålande solsken och sommarvärme, precis vad vi hade hoppats på! Under tiden vi letade efter ett frukostställe passerade vi den stora fiskmarknaden som fanns varje morgon vid hamnen.
 
 
Hamnen var precis lika fin som dagen innan, fransmännen var tidigt ute för att putsa på sina båtar, vi mötte många som var ute på morgonjogg och ungefär där insåg jag och Emmy att vi också kanske borde ha tagit en morgonjogg med tanke på Göteborgsvarvet som var helgen efter :)
 
 
Efter att ha förträngt den uteblivna löparrundan och istället ätit en klassisk fransk frukost (baguette, marmelad, croissant, kaffe och juice) tog vi fram kartan och letade upp stadens strand. Hur skönt är det inte att kunna kombinera storstadsweekend med sol och strand?! Dock var vattnet alldeles för kallt för att bada så vi höll oss på land :)
 
 
Efter några timmar av bokläsande och chillande på strandenvandrade vi vidare längsmed havet och vilken utsikt! Fantasktiskt vackert, klart vatten och folk som låg och solade på klipporna.
 
 
Vi passade på att äta lunch på en av restaurangerna som hade havet som granne. Moules frites kändes som ett ganska enkelt val och med en flaska rosé mådde vi finfint. Så skönt med en semester utan måsten, vi gjorde precis vad vi kände för, varken mer eller mindre.
 


Kommentarer
AnnaS

Men ÅH så underbart det där såg ut!!
Insåg precis att det var på tok för länge sedan jag läste din fina blogg, så nu har jag morgontimmen på jobbet räddad imorgon ;)

(och PS. dina fina kommentarer kommer fram, måste bara logga in o godkänna alla kommentarer innan de blir synliga - så därför kan det dröja lite innan dom syns) KRAM

Svar: Hehe jag har faktiskt inte varit så superaktiv på bloggen nu när det varit fint väder men lite finns det nog att läsa :)Jag antog nog att det var så med kommentarerna men tänkte att det är ju dumt om jag kommenterar en massa men som du aldrig får se :D Kram!
Jess

2014-05-26 @ 22:59:17
URL: http://annas.elsasentourage.se/
Frida Svensson

det rycker verkligen i reserven när man ser dessa bilder!

Svar: Vad kul att du blir inspirerad, precis det jag vill uppnå med mina bilder! :)
Jess

2014-06-06 @ 09:33:13
URL: http://cuntless-lux.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0