Marseille - Del 1.

 
Tidigare i år slängde jag ut frågan till Lina och Emmy om vi inte skulle ta och åka en weekend någonstans. Och det tyckte de absolut! Vi hittade billiga biljetter till Marseille, staden verkade trevlig så vi bokade. Förra helgen var det äntligen dags att åka dit! En stad som på senare år blivit lite mer turistvänlig, med en fantastisk hamn, härliga små stånd längsmed kajen och en badstrand inte långt från centrum.
 
 
Här har ni mitt fina resesällskap, utsikten och jag som inte kan slita mig från kvällssolen. 
 
Vi hade visst alla fått dille på långklänningar/kjolar och det finns ju ingen tid på året som på våren då man längtar efter att få använda de fladdriga tygerna i alla möjliga färger. Vi njöt som bara den av utsikten, solen, värmen och varandras sällskap.
 
 
Första kvällen utforskade vi staden, beundrade alla vackra gamla hus, hamnade i kvarter där tre blondiner vanligtvis kanske inte spatserade förbi och spanade in de fina båtarna som lagt till i hamnen. En perfekt start på en weekend!
 


Kommentarer
CreandoPhoto

Vackert! Långklänningar är snyggt som attans. Tror att jag måste hitta mig en. Och en weekend borde jag kosta på mig snart. Ska bara trycka in en sån i schemat.... :)

Svar: Visst är det fint! Tycker du får spana in både långklänning och weekend framöver :)
Jess

2014-05-22 @ 15:33:10
URL: http://www.creandophoto.se/blogg


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0