Kustvägen.

 
Jag lovar, detta är sista bilden på de underbara rosa blommorna! Jag kan inte riktigt få nog, de är så tacksamma att fota :) Dessa fångade jag på vår innegård igår och snart kommer vi få ett fint snöfall på balkongen när bladen faller.
 
 
Igår åkte jag och D på en liten utflykt. Får man en ledig dag mitt i veckan och som är oplanerad passar ju detta utmärkt! Vi åkte först till Ugglarp för att köpa färg till mina senaste loppisfynd. Lunchen intog vi på Göstas café & restaurang i Steninge, väl värt ett besök med fantastisk utsikt! Sådär idylliskt och pittoreskt.
 
 
Ja. Ni ser ju, vackrare blir det ju inte! Vinden var lite kall men det hindrade inte oss till att gå ner en sväng på stranden. Och vi var inte ensamma, det var fler som passade på att njuta av solen och vårvärmen!
 
 
Vi åkte längsmed Kustvägen via Haverdal, Heagård och Riccardos innan vi var tillbaka i Halmstad igen. Det finns så himla många fina hus och tomter att jag blir alldeles vimmelkantig. Tänk att få bo precis vid havet i ett gammalt trähus från början av 1900-talet. Aah, drömma får man ju alltid :)
 
Vi (läs: jag) fick dille på rapsfälten också men det tar vi i ett annat inlägg.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0