Fredagsblommor.

 
God morgon!
 
Det verkar som solen har hittat tillbaka. Hela veckan har varit grå och rätt höstaktig så jag välkomnar verkligen solen! Och det känns som staden börjar vakna till liv igen. Mer folk på stan, folk som umgås med varandra utomhus och det börjar bli mindre folk på gymmet. Säkra vårtecken helt enkelt.
 
 
Det finns en jättemysig liten blomsteraffär i vårt kvarter som drivs av en tjej i min ålder. Det känns så kul att någon vågar satsa och jag vill ju såklart hjälpa henne så affären kommer finnas kvar! Igår inhandlades därför helgens blommor hos henne, några ranukler som hamnat i mina loppisfyndade glasflaskor.
 
 
Och här är gungstolen också. Emelie var lite orolig förra gången vart den tagit vägen men den står så fint i vardagsrummet :)
 
Idag får vi det bästa besöket man kan få, kameran kommer att gå varm och det är såklart min systerson som kommer hit. Första övernattningen hos moster! Ja, alltså. Föräldrarna ska ju givetvis hit också, så ni kan vara lugna ;)


Kommentarer
Emelie

Pjuhh! Kärt återseende på gungstolen :)

Svar: He he :)
Jess

2014-03-23 @ 10:41:19
Hanna

Det är ju så härligt med lite snittblommor inför helgen! Härlig färg och härlig blomma!

Svar: Ja visst är det! En vardagslyx jag gärna unnar mig :)
Jess

2014-03-24 @ 20:30:50
URL: http://hemmahoshannablogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0