En lördag på Varbergs kurort.

 
Det känns som dagarna försvinner så fort nuförtiden. En av anledningarna är förmodligen att jag har ett jobb jag trivs med och mycket att göra. Jag tror även att min kropp är i behov av D-vitamin, det har varit ett solfattigt januari och februari och det märks. Det finns inte riktigt lika mycket ork i kroppen. Men den kommer nog snart, solen, värmen och våren. Men vad jag egentligen skulle komma till var ju att vi var på spa förra helgen.
 
 
Efter ett besök i stan för en lunch åkte vi ut mot havet och Varbergs kurort. Efter incheckning och uppletade av vår hotellbyggnad (hur stort är inte Varbergs kurort?!) drog jag med mig kameran och D ut på upptäcktsfärd. Den brukar han inte komma undan, nytt ställe - nya motiv att fota! Vi hittade en slingrande stig, Carl von Linnés gamla sommarställe (eller hur det nu var), en fyr och en vind som höll ett ordentligt grepp om oss.
 
 
Det är så mäktigt, havet. Det spelar ingen roll om det är en varm julidag, isande kall vinterdag eller grått och regnigt, havet är lika mäktigt ändå. Förutom vinden bjöd naturen även på tunga moln och en sol som då och då lyckades ta sig genom molnen.
 
 
Den där mannen alltså. Han som får mig att skratta så tårarna rinner, som bjuder på sig själv och som vet när det inte passar att reta upp mig. Det är ju denna man som bjöd mig på spa, en lite försenad födelsedagspresent men vad gör väl det, bara den blir av!
 
 
 
Och ja. Såhär glad var jag över promenaden!
 
 
 
När våra kinder var isande kalla och kroppen fylld med frisk luft spenderade vi eftermiddagen och kvällen på hotellet, med spa, mat och Irish coffee vid den tända brasan i hotellets lounge. En klart godkänd lördag om ni frågar mig.


Kommentarer
frida svensson

jag har precis hittat din blogg och som jag gillar den!!! ska djupdyka ner i ditt arkiv nu! =)

Svar: Vad kul att höra! :)
Jess

2014-03-05 @ 12:42:19
Sara O

Snygga bilder som vanligt och en toksnygg jacka Jessica!

Svar: Tack vännen! Jackan är från förra året, perfekt när det är +1 grad och varmare :)
Jess

2014-03-08 @ 10:33:42
URL: http://rabarberlickan.blogspot.se/?m=1


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0