Att fylla år.

 
Idag är det visst ingen vanlig dag utan min födelsedag. Jag tycker ju trots allt att det är ganska kul att fylla år. Så länge jag slipper tänka på att jag blir äldre iallafall. Dagen startade med den en vacker skönsång, frukost på sängen och paket. Även m&p ringde och förgyllde med deras vackra stämmor :)
 
 
Jag kunde ju inte ha önskat mig finare väder heller. Det är verkligen en lyx att i köket kunna se solen gå upp, vilket jag också ville fota. Såklart. Jag har nog fotat den där soluppgången ett antal gånger sedan vi flyttade in, men det känns ändå aldrig som jag får nog. 11-kaffet på jobbet avnjöt vi i solen bland högljudda lastbilar och väl inne på kontoret igen var vi alldeles rödmosiga om kinderna och solblinda som man kan bli av 10 minuter i den efterlängtade solen.
 
Hur det egentligen såg ut när jag fotade den där soluppgången? Tja.
 
 
Det ögonblicket lyckades D föreviga, förmodligen fullt fnissande bakom min rygg. Men det är okej, jag fyller ju trots allt bara år en gång om året.


Kommentarer
Träningsglädje

grattis på din dag!

Svar: Tack så mycket Sara! :)
Jess

2014-03-11 @ 19:23:39
URL: http://www.traningsgladje.se
Anna S

Åh stort GRATTIS i efterskott :)
Hoppas du hade en riktigt kalasbra dag!

Och, haha jag känner igen mig i bilden din sambo tog. Ständigt på jakt efter det perfekta ljuset eller den perfekta bilden :) Kram

Svar: Tack så mycket (i efterskott)!
Haha ja det är väl inget konstigt med det va, fullt normalt att göra allt för den perfekta bilden? ;)
Jess

2014-03-18 @ 13:39:43
URL: http://annas.elsasentourage.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0