Att omvandla ett tråkigt furuskåp.

 
 
Jag har ju glömt att visa mitt (eh, vårt) nya skåp! Jag har ju letat som en galning sedan förra sommaren, på varenda loppis, efter ett skåp som jag kunde renovera. I början av året försvann ett skåp praktiskt taget framför ögonen på mig men så bestämde jag mig för att åka till Amnestys loppis här i stan. Och där stod det. Ett ledset och skrangligt litet furuskåp med ena glasväggen på sniskan. Jag blev ju såklart helsåld och tvingade D att köra hem skåpet halvt hängande ut ur bilen. Efter en hel del målande fick vi till slut ihop alla glaspartier och dörrar. Nu är det bara knoppar till dörrarna och lådan som saknas innan det är helt färdigt!
 
Hur det såg ut innan? Ja. Precis så tråkigt som bara ett furuskåp kan se ut.
 
 


Kommentarer
Evelina

Snyggt Jessan! Men du UGGLAN!!!!! Vart fann du ugglan??

Svar: Haha ja! Ugglas is in the house! En dag satt ugglan ovanför kylen, vet fortfarande inte var D hade gömt den innan!
Jess

2014-06-27 @ 16:04:28
URL: http://Blogg.alltforforaldrar.se/ietthus
Hanna

Läckert!
Vi letar vitrinskåp nu och har hittat ett på artilleriet. Men det är liiiiite väl dyrt. Det där blev ju en himla snygg och trendig lösning. Kanske ska börja leta på loppis istället :)

Svar: På loppis kan man hitta mycket som har potential att bli fint :) Lycka till i ert letande!
Jess

2014-08-08 @ 12:49:22
URL: http://hemmahoshannablogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0