Att ha firat en magisk midsommar - del 1.

 
Efter att ha spenderat torsdagseftermiddagen med ösregn, sol, peppig musik, köer och snigelfart på motorvägen kom vi till slut fram till helgens mål - Orust! Och vilken underbar ö det är! Vi hade lämpligt nog tagit med oss charkisar och ostar (otippat va?) så det var bara att slänga upp allt på tallrikar, i med vin i glasen och slå sig ner.
 
 
På Stocken ligger husen i princip på varandra, för att komma någonstans måste man gena över grannens tomt och alla är otroligt trevliga och pratglada. Låter det som en idyll? Det var det också! :)
 
 
 
 
Efter vi ätit tog vi en promenad ner till hamnen och vädret kunde inte riktigt bestämma sig. Tittade man åt ett håll var himlen blå och solen värmde. Tittade man åt andra hållet var molnen tunga och färgade vattnet svart. Ganska typiskt midsommarväder om ni frågar mig.
 
 
Efter att ha spanat in hopptornet, hittat ett riktigt drömhus och gått en minihajk fortsatte vi sedan kvällen på uteplatsen tills timmen slog över till midsommar och vi insåg att det ju faktiskt var en dag i morgon också. Stughäng alltså!


Kommentarer
Johanna

Underbart härligt det ser ut!
EXAKT så pittoreskt och rofyllt var även vår midsommarhelg....eller kanske inte haha! #tvåettåringarochtvåbebisarholabalo!

Svar: Haha nä pittoreska och rofyllda midsomrar kommer ni nog inte att ha på ett tag :)
Jess

2014-06-24 @ 09:41:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0