Just nu på mitt sängbord.

 
 
Igår var jag hemma hos mina föräldrar en liten sväng och åt middag och njöt av solen på deras altan. Innan jag åkte hem fick jag med mig en bukett med trädgårdsblommor av mamma och en kvist hamnade direkt på mitt sängbord. Det gäller att passa på att fylla hemmet med blommor nu när de finns ute i naturen!
 
 
Drömfångare: köpt på en marknad på Kanarieöarna Böcker: helgens loppisfynd Rund vas: Loppisfynd Snäcka: Strandfynd från en vän Stol: Loppispresent Lampa: IKEA


Kommentarer
AnnaS

Alltså jag har sagt det innan, men det är värt att sägas igen. SÅ himla vackert ni har det hemma hos er! Underbart luftigt, hemtrevligt och personligt. Och det där omgjorda furuskåpet är ju att dö för!

Hoppas du har en underbar semester (och i vanlig ordning går semestern alltför fort och jag ångrar som vanligt att det inte blivit någon tur till Halmstad och Tylösand). Men än finns det ju helger kvar ;)

Kramar!

Svar: Men åh vad glad jag blir, verkligen tack! Man blir ju alltid lite hemmablind :)
Semestern hittills känns ju som man är utomlands, inte konstigt kanske när man bor i Sveriges sommarstad ;) Hoppas du också är nöjd med din semester och hinner med ett besök neråt kusten någon helg framöver! Kram!
Jess

2014-07-17 @ 12:31:56
URL: http://annas.elsasentourage.se/
vendelan.blogg.se

ÄLSKAR drömfångaren! Komiskt att jag köpte min nuvarande drömfångare på Kanarieöarna också, haha. Den är i helt annan stil dock :)

Svar: Jag blev också helt kär i den när jag såg den där på marknaden bland allt krimskrams! De är så fina och romantiska på något vis :)
Jess

2014-07-18 @ 20:48:42
URL: http://vendelan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0