Santorini Del 6 - Imerovigli

 
Jag utlovade ju ett eget inlägg om Imerovigli och efter en värmande kommentar från en vän som jobbat som reseledare på ön kände jag att nu, nu är det dags att visa den sista delen av världens finaste ö. Vi brummade iväg med vår lilla bil mot norra delen av ön, hittade en parkeringsplats och började gå mot den lilla byn Imerovigli och skaros-klippan. Jag har för mig att denna ort var allra dyrast på hela ön och med den utsikten förstår jag att de kan ösa på med priserna.
 
 
För att komma till Skaros-klippan måste man först gå en lång väg ner för att sedan vandra uppåt igen. Jag kan säga att det var tur att vi hade våra snabba löpardojjor på oss och inte flipflops eller ballerinaskor. Vi såg en del brudpar som fotades och jag var inte direkt avundsjuk på deras skor hehe.
 
Vi lyckades även slänga på självutlösaren på kameran och knäppa en bild på oss och utsikten. Mer turistigt än så blir det väl inte?
 
 
Alltså, de hotellen som låg i Imerovigli. Ni ser ju, poolerna ligger så otroligt vackert, jag hade lust att bara springa fram och göra bomben men vakten såg inte så glad ut så jag skippade det. 
 
Och första bilden ovan, det är Skaros-klippan. Egentligen skulle vi ju haft med oss picknick och njutit av den när solen gick ner men vi missade den lilla detaljen att affärerna i Imerovigli inte tog kort och det fanns ingen bankomat i närheten. Typiskt.
 
Efter att ha fotat alla sorters utsikter, berg och hus, spanat in brudpar och tagit fulkort kände vi oss nöjda och tackade Imerovigli för en alldeles utmärkt avslutning på en bra dag. Så om ni ska till Santorini, missa för allt i världen inte denna fantastiska plats!
 
Så. Sista delen av Santorini är avklarad. Känns nästan lite vemodigt att jag inte har fler bilder att visa er. Eller, det har jag ju men någon måtta får det väl ändå vara. Så, vad tycker ni? Har jag lockat er till att åka till denna ö? Jag hoppas det!
 
Här hittar ni de andra delarna om Santorini:
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5


Kommentarer
Mirka

Vilka bilder! Jag åker mer än gärna till Santorini efter delarna du lagt upp. Inte undra på att en brud kämpar sig upp dit för att få så vackra foton som möjligt:)

Svar: Tack Mirka! Får du möjligheten tycker jag absolut du ska åka dit, fantastiska vyer! Kram
Jess

2014-01-05 @ 10:55:14
URL: http://mirkasminnen.blogg.se
Karin

Jädrans vad fint!

Svar: Tack Karin!
Jess

2014-01-06 @ 02:10:09
URL: http://karinolofsson.se
Johannas Retro

Åååh så oroligt vackert! Hämtade pappa och hans sambo på flygplatsen idag, de hade vart i Spanien i lite mer än 2 veckor och hade nästan ångest att vara tillbaka i gråa & blåsiga sverige igen!
Längtar verkligen till värmen nu!

SV: Tack! :)

Svar: Ja det hade inte varit fel med en vecka i solen nu! Hoppas våren kommer snart :)
Jess

2014-01-06 @ 21:01:08
URL: http://johannasretro.com
Mississhippie

Ser helt fantastiskt ut! Bilderna och värmen ger mig energi. Tack!

Svar: Vilken värmande kommentar, tack så mycket! :)
Jess

2014-01-07 @ 14:34:51
URL: http://mississhippie.blogspot.se
Sara O

Fantastiska bilder Jessica, du är fantastiskt duktig!

Svar: Tack vännen!
Jess

2014-01-08 @ 21:23:24
URL: http://rabarberlickan.blogspot.se/?m=1
tescho

Santorini är fantastiskt! En av mina favoriter :)

Svar: En helt underbar ö, fantastiska solnedgångar och många fotovänliga vyer :)
Jess

2014-02-12 @ 21:20:07
URL: http://tescho.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0