Årets semla.

 
Jag är rätt kräsen när det gäller semlor. Eller. Jag gillar ju inte semlor. Inte alls egentligen. Men eftersom jag har en sambo som älskar denna bulle med mandelmassa och grädde så testade jag att baka egna semlor för några år sedan. Detta är de enda semlorna jag gillar, egengjord mandelmassa är så himla gott!
 
Årets semla trodde jag aldrig skulle jäsa till sig men det blev till slut bullar. Och knepet? ja, det är att blanda i marsansås i grädden, supergott!
 
Denna bulle åt jag som uppladdning inför dagens löpning, en mil i solen fick jag till. Snart är det maj och jag ska än en gång kriga runt 21 km i Göteborg, tredje gången gillt :)


Kommentarer
Alexandra

En mil? Gött! Löpmotivationen är tillbaka alltså?

Svar: Ja! Jag hoppas motivationen är tillbaka, jag kände att det var dags att öka nu inför varvet så vi får hoppas det håller i sig!
Jess

2014-02-23 @ 20:59:50
URL: http://hejklassiker.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0