Tredje advent.

 
 
God morgon!
 
Tredje advent och jag startar morgonen med dagens te i teadventskalendern, musikhjälpen och tomtegröt! Igår passade vi på att åka och köpa gran, när solen sken och vi lätt kunde se hur granarna såg ut. Efter många om och men (granväljande är inte lätt för en skogshuggare, mycket som ska tas i beaktning) fick vi till slut med oss en gran hem som vi båda var nöjda med.
 
Idag tänkte jag ge mig ut på julklappsletande. Har inte så många julklappar att köpa, vilket jag tycker är rätt skönt, men tror jag lyckats ganska bra i år med de jag köpt :) Hoppas ni också får en fin tredje advent!


Kommentarer
Sandra Lundin

Så mysigt det ser ut! Tycker att du har en så himla fin adventsljusstake och blir himla avundsjuk på din tekalender. Hade tänkt köpa en sån men glömde såklart bort det och grämer mig över det varje morgon nu ;)

Svar: Åh tack, vad glad jag blir! Adventsljusstaken fyndade jag faktiskt förra året på julrean, det var kul att ta fram julsakerna i år och "upptäcka" den :) Teadventskalendern är verkligen en supermysig idé, älskar att de satsar på ekologiska teer också! Du får sätta påminnelse i telefonen redan nu på oktober 2015 så du säkert kommer ihåg att beställa nästa år :) Kram!
Jess

2014-12-15 @ 07:44:54
URL: http://atilio.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0