Personlig tränare del 1.

 
Igår var det äntligen dags för min första PT-timme (och därmed kunde jag bocka av en lucka i julkalendern "testa något nytt")! Klockan 08.00 infann jag mig, lite smått nervös, på gymmet för att se vad Hanna skulle hitta på med mig. Vi började med kroppsmätning (Tanitavägning) där jag fick veta allt från kroppsfett, BMI, vattenmängd och vad både armar, ben och bål väger. Intressant och mina värden såg bra ut. 
 
Därefter var det dags för löptest, alltså springa för livet i 2,4 km. Gick inte riktigt lika snabbt som jag tänkt mig men trött var jag :) Nästa moment var olika rörlighetsövningar för att Hanna skulle kunna se hur min kropp rör sig och lite vad jag går för.
 
Nästa gång vi ses ska hon ha tagit fram ett upplägg till mig, det ska verkligen bli spännande och se och jag känner mig redan mer pepp på att ta tag i att träna mer på gymmet! Detta tillsammans med min träning från sjukgymnasten tror jag kommer göra susen för mina svagare kroppsdelar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0