Veckans långpass.

 
Idag stod det långpass på schemat och jag kände mig inte speciellt laddad inför det. Men kräftpasta till lunch, en kort powernap och en kopp kaffe senare stod jag redo för att springa. Tanken var att springa till Grötvik som jag visste var ungefär 8 km och sedan vända hem, totalt 16 km.
 
 
Och visst blev det så! Efter ganska kort stund fick jag håll som senare gick över till allmänt magont som inte försvann förrän 6 km senare. I övrigt kändes rundan ganska bra, benen känns relativt lätta och det märks att mina pass på Nordic Wellness har gjort nytta! Det blev nog även sista rundan med mina gamla trotjänare, nästa runda ska de nya löparskorna invigas!
 
Efter att ha avverkat en P3 Dokumentär slängde jag på Saras senaste podd, blir ju alltid lika glad av att lyssna och skratta med igenkännande åt hennes historier!


Kommentarer
Alexandra Pettersson

Men grymt!! Vad gött med ett längre pass, bra mycket längre än mitt längsta för i år...

Svar: Ja det kändes riktigt skönt! Fortfarande inte tempo för att komma under 2 h på GBG-varvet men lättare att göra det på tävling hoppas jag :)
Jess

2014-04-13 @ 09:10:08
URL: http://hejklassiker.blogg.se/
Johanna

Hej!
Är det D som fått ställa upp som fotograf? :D
Vem är saras podd?

Svar: Ha ha, det är faktiskt självutlösaren som fixade bilden. Det tog några försök dock :)Klicka på namnet så kommer du till hennes blogg :)
Jess

2014-04-16 @ 09:21:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0