Vårens löpargrupp.

 
Jag har nog inte berättat så mycket om min uppladdning inför årets Göteborgsvarv. Jag måste säga att den känns rätt stabil, formen känns bra och jag har sprungit en del längre rundor. Och framför allt, jag har börjat träna i en löpargrupp. Det är mitt gym som har en löpargrupp varje tisdag med en timme som består av uppvärmning, löpskolning och olika sorters intervaller. Det är verkligen skitjobbigt och skitbra träning!
 
Ikväll tog vi oss upp till Galgberget och körde backintervaller. Upp och ner för en backe, upp och ner för en annan backe, aktiv vila som bestod av 10 st knäböj och sedan iväg igen, totalt 6 st varv. Vädret var på vår sida och det var en härlig kväll! Perfekt sätt att lära känna folk på också, man är lite mer pratglad jämfört med vanliga pass på gymmet.
 
 
 
Min utsikt på promenaden hem från löpningen. Har lite svårt att fatta att det bara är april, det har verkligen smällt till snabbt. Naturen är verkligen som vackrast nu, det gäller att njuta :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0