Att slå rot.

 
I lördags sladdade jag in på Plantagen med iver i blicken och målet var ett växthus. Jag insåg snabbt att alla mina små odlingar absolut skulle behöva ett eget hus och D var kanske inte helt imponerad när jag kom hemsläpandes med detta. Nu pryder det så fint vårt vardagsrumsfönster och när det blir varmare får den flytta ut på balkongen.
 
 
Mina frön kommer från Runåbergs fröer som har mestadels ekologiskt och jättestort sortiment! Jag fick hejda mig med tanke på att vi faktiskt inte bor i hus och har trädgård utan rätt begränsat utrymmet på en balkong. Efter mycket hummande och väljade klickade jag till slut hem sockerärt, körsbärstomat, rädisor och dvärgbasilika. Av mamma hade jag sedan tidigare fått ruccola som väntade på att bli sådd.
 
 
Och saxen? Den hittade jag på Lagerhaus för inga pengar alls. Ni vet, vissa saker tänker man att man ska köpa men det blir bara inte av och precis så är det med denna örtsax. Man kan ju tycka att en sax är väl ändå bara en sax? Ja, det är ju så men visst är den fin? 
 
Nu är det bara att vattna och vänta tills de små gröna spjuten börjar sticka upp.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0