Santorini Del 3 - Hike i Messa Vouno

 
På måndagen, när solen fortfarande var varm och vinden inte hunnit hitta till ön var vi uppe i ottan för att bestiga det berg vi bodde intill, nämligen Messa Vouno. Vi hade sett en liten vit byggnad långt där uppe ovanför vårt hotell och förstod att de små krokiga stigarna skulle leda oss dit. 
 
 
Vi tog oss upp till byggnaden, som jag tyvärr inte minns namnet på, men som är det enda stället på ön där man kan dricka vattnet. Vi skippade att testa, dumt att utmana ödet. Utsikten var helt fantastisk och vi kunde spana på bilarna som åkte längsmed den slingriga vägen upp. 
 
 
Då vädret blev lite sämre under veckan hann vi med att vandra i berget Messa Vouno två gånger till. På tisdagen tog vi oss upp längsmed den slingriga bilvägen och lagom uppe insåg vi att vi glömde ta med pengar till inträde till Ancient Thira (en historisk stad från antiken). Av den anledningen blev det hajk även på fredagen :)


Kommentarer
Hem och Lycka

Jisses så vackert!

Svar: Det var helt underbart på Santorini!
Jess

2013-10-14 @ 21:26:10
URL: http://hemochlycka.blogspot.com
Sinta

Det ser verkligen fantastiskt ut! Och slingrigt! :)

Svar: Hehe, ja det var det verkligen!
Jess

2013-10-15 @ 13:35:10
URL: http://ettfeelgoodliv.blogspot.sg/
Karin

OJ vad fint! Tack för att du delar med dig.

Svar: Tack, vad kul att du gillar mina foton!
Jess

2013-10-17 @ 11:34:57
URL: http://karinolofsson.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0