Santorini Del 1 - Kamari

 
Vi landade vid lunchtid på lördagen i ett varmt och skönt Santorini och efter att ha checkat in, blivit uppgraderade till ett rum med jacuzzi och fått en fantastisk utsikt våra våra två balkonger bytte vi om till shorts och flipflops för en lunch nere vid stranden.
 
 
Efter att ha letat upp en sportbar som visade Spursmatchen och dumpat D där tog och kameran en promenad i Kamari, orten som vi bodde i. Jag gick genom små gränder med blommor som hängde tungt ner från husen, träd med granatäpplen (hur exotiskt!?) och givetvis - de blå dörrarna.
 
 
De första två dagarna spenderade vi på denna fina strand med ljummet vatten, fläktande vindar och folk som sålde allt från tavlor och massage till cd-skivor och dvd's. När parasollkillen sedan kom förbi och föreslog att vi antingen skulle betala 5 EUR för våra platser eller köpa en öl per stol kan ni tänka er att valet inte var så svårt :)


Kommentarer
Träningsglädje

jag har alltid velat åka till santorini så därför njuter jag lite extra när jag läser dina inlägg därifrån!

2013-10-08 @ 07:39:22
URL: http://www.traningsgladje.se
Träningsglädje

jag har alltid velat åka till santorini så därför njuter jag lite extra när jag läser dina inlägg därifrån!

Svar: Jag hoppas jag kan inspirera dig till att åka dit, det är en underbart fin ö!
Jess

2013-10-08 @ 07:39:23
URL: http://www.traningsgladje.se
Anna S

Åh det är så underbart att vara ute och resa! Känslan när man går av planet i ljummen luft, förväntningen som infinner sig när man packar upp väskorna på hotellrummet och den förundran man känner när man strosar gata upp och gata ner i en helt ny stad och ett helt nytt land.

Santorini verkar otroligt vackert och de blå dörrarna mot de vita fasaderna är ju en kärlek bara i sig.

Ser fram emot att höra mer från resan :)

Svar: Ja det är en underbar känsla att åka utomlands! Men jag är nog lika glad i att åka en weekend till någon storstad som att åka en vecka charter faktiskt :)
Jess

2013-10-08 @ 09:14:08
URL: http://annas.devote.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0