Att besöka Wapnö julmarknad.

 
I lördags kom de här godingarna hem till oss. Vi hade planerat att åka till Wapnö julmarknad men det är ju givet att vi var tvungna att ladda upp med socker (kladdkakemuffins) och kaffe för att orka med. 
 
 
Det första vi gjorde när vi kom dit var att ställa oss i kön till den lilla korvkiosken. Man kan ju lätt tro att vi inte gjorde något annat än att äta denna dag men i detta fall hade vi barnen att skylla på. Efter matstoppet krigade vi in i de olika husen där det rådde julstämning och trängsel så jag blev alldeles yr och fick tunnelseende. Efter att ha klämt på de mjukaste fårskinnstofflorna, fina keramikkrukor och tomtar i rött, vitt och grått kom vi till slut ut till kylan igen.
 
 
Vi fortsatte mot de mer matiga delarna (såklart) och fick smaka på olika korvar, ostar och några fler ostar. Dagens miss var väl att vi glömde ta med kontanter, brukar ju ofta vara det viktigaste att ha med sig på en marknad. Men vi åkte hemåt nöjda och glada, med lite mer julkänsla i maggropen. Ett fint sätt att spendera en lördag med vänner man tycker om.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0