Att få sin efterlängtade semester.

 
Och så blev det äntligen semester. De två senaste veckorna var kaotiska på jobbet, telefonen ringde i ett, mailen hopade sig och det kändes som det inte fanns något slut. Men denna vecka har semesterkänslan verkligen kommit krypande. Mailen har varit färre, vi har varit som en liten familj på frukost- och lunchrasterna och alla frågar vad man ska hitta på, på sin efterlängtade semester.
 
 
Vad jag ska göra på min semster? Ja. Jag har ingen aning! Och det känns så himla skönt, att inte ha planerat så mycket alls. Att kunna åka iväg på en spontanresa dit man känner för, läsa böcker om det regnar och åka till stranden om solen skiner. 
 
 
Jag är så himla redo för lata dagar, sovmorgon, löparrundor när det passar och bara få umgås med de jag tycker om. Jag tänker starta semestern med något svalkande på balkongen och kameramanualen i min hand.
 


Kommentarer
Anna S

Sv: Ja, då var vi två som längtade ut och vi är även nu två som njuter till 210% av semester och sol :) Det verkar vara ett gemensamt tema för 2013 att folk inte har något särskilt inbokat på sin semester, så även för min (och din) del. Men det är ju så himla skönt! Att bara göra det som man är sugen på och som vädret tillåter för dagen :) Hoppas du får en riktigt härlig semester! Kram

Svar: Jag hoppas du också får en härlig semester! Kram
Jess

2013-07-14 @ 10:10:18
URL: http://annas.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0