När julen är utslängd.

Dagens vårblomma i en gammal coca cola-flaska.
 
Jag tänkte att det kanske var dags med en liten uppdatering. Veckan som har gått har inte varit någon speciell vecka, rätt tråkig faktiskt om jag ska vara ärlig. Första veckan på jobbet är alltid lite segare än vanligt efter en längre ledighet och det är inte heller kul att komma hem till en tom, kall och liten lägenhet där ingen säger hej och ger mig en puss. Inte heller någon att somna bredvid på kvällarna. Det där med att vänja sig alltså. Nästa vecka är säkert allt som vanligt igen :)
 
Idag har jag kastat ut julen, det känns som det var på tiden! Vi fick även en blombukett av mina föräldrar förra helgen men hann tyvärr inte fota den innan den såg ledsen ut. Jag hann i alla fall rädda en gerbera som får stå och se vårig ut i köket.
 
För någon vecka sedan läste jag hos Smäm om serien Hart of Dixie och igår började jag kolla. Hur kan jag ha missat denna serie!? Så himla mysig, lite småtöntig och rolig. Att Zoe sedan klär sig hur snyggt som helst gör ju inte saken sämre!


Kommentarer
Evelina

Gud vad avis jag är på dej att du har så mycket hart of dixie att se.. Jag blev så besatt att jag smög iväg och kollade i tid och otid. Eric funderade på avvänjning. Och hur snygg är inte Wade?! Du har en härlig tid framför dej ;) kram!

Svar: Haha det är en riktigt bra serie om man smygkollar, jag hoppas däremot att jag slipper avvänjning. Inte så många som kan hålla koll på mitt beroende här i GBG ;) Kramar!
Jess

2013-01-12 @ 15:44:22
URL: http://Blogg.alltforforaldrar.se/ietthus
Hem och Lycka

Älskar Hart of Dixie, påminner lite om Gilmore Girls tycker jag! kram Mia

2013-01-12 @ 20:15:46
URL: http://hemochlycka.blogspot.com
Hem och Lycka

Älskar Hart of Dixie, påminner lite om Gilmore Girls tycker jag! kram Mia

Svar: Jag har faktiskt aldrig sett Gilmore Girls men jag tycker Hart of Dixie är en riktig feel good-serie, prefekt att kolla ett avsnitt en tråkig veckodag :) Kram
Jess

2013-01-12 @ 20:15:47
URL: http://hemochlycka.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0