Kaloriernas mästare.

 
 
Denna söndag startade med en löparrunda i Slottsskogen. Solen kämpade för att ta sig igenom molnen och vi delade Slottis med fler hurtiga löpare. Det är rätt mysigt att springa tidigt på morgonen, däremot var vi nog lite för hungriga för att riktigt känna att rundan var helt toppen :) Efter fem km och en varm dusch smakade frukosten bättre än vanligt.
 
I övrigt har vi hunnit snickra ihop varsin semla. Jag som egentligen inte alls tycker semlor är gott kan tänka mig att äta det om de är hemmagjorda med egen mandelmassa. Nu ska vi snart ge oss in till stan för att besöka Läppstiftet för några timmars jobb (för min del då, D ska besöka puben och kolla på Spurs). Trevlig söndag!


Kommentarer
Evelina

Jag trodde Dissan skulle på "ta med pojkvän till jobbet" dag med sig i läppstiftet.. Don't tell Eric bara ;) ha en härlig dag!!

Svar: Det kan vara så att han hängde med upp för att kika på kontoret och ta några kort som jag gissar att han skickade till Eric :P Kram
Jess

2013-02-03 @ 13:49:13
URL: http://Blogg.alltforforaldrar.se/ietthus


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0