Simning på Brottet.

 
Efter jobbet idag styrde jag bilen mot Brottet här i Halmstad. Där finns nämligen simstadion som har öppet på sommaren och med vatten som tas från havet. Efter att ha krånglat på mig baddräkten i ett litet toabås (i brist på omklädningsrum) hoppade jag i vattnet och det var precis lika härligt som sist, det vill säga för ett år sedan.
 
För mig handlar simning om lugn. Det finns tid att tänka, hjärnan hinner mala igenom det mesta som rör sig i mitt huvud och samtidigt får jag motion. För många är simning det absolut tråkigaste de kan tänka sig men för mig betyder det minnen från min tonårstid, vänskap, glädje och mjölksyra.
 
Efter 1500 meter hade jag hunnit förbanna mig över en man som absolut inte tillhörde snabbanan, funderat över hur effektiv simningen är för de som simmar med solglasögon och blivit lite avundsjuk när SK Laxen satte igång sin simträning. Det är en allt bra fin känsla, när fingertopparna bryter vattenytan och man tar sina första simtag. 


Kommentarer
creando

Simning är utan tvekan en av favoriterna. Har alltid trivts i vatten. Och ändå gör jag det alldeles för sällan...

Har en gång badat vid simstadion i Varberg, där har de nog också vatten från havet tror jag. Rätt härligt! :)

Svar: Ja det är en frihet och ger ett lugn på något sätt. Vi får hoppas vi båda tar tag i simmandet nu i höst :) Kram
Jess

2013-08-08 @ 02:56:55
URL: http://creando-kicki.blogspot.com
Johanna

Okej, här kommer lite andra simminnen! Chokladbollstävlingen i "högkvarteret" förloraren fick äta en gravt misshandlad och rumsljummen boll (vill minnas att det var Isse??), Lufttryckshastighetsmätningen på onsdagens morgonsim, Isses fasadklättring i Cypern, Isse satte igång brandlarmet i badhuset på nämnda morgonsim, känslan av att vilja dö när väckarklockan ringde sådär +05.00 och det var dags att cykla till morgonsimmet, svett-hund-servitören i cypern, chickenkebab i cypern varje dag i en vecka, riktigt bra mat för ett träningsläger, barbie girl katastrofen, lökkatastrofen i båraryd, banansim...hihi listan kan göras låååång!!!!!!

Svar: HAHAHA jag skrattar så det gör ont i magen! Fina minnen det där :)
Jess

2013-08-08 @ 17:30:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0