Ett rosa dygn av träning för livet.


Igår var det äntligen dags för Rosa Dygnet! Jag passerade Läppstiftet som kommer att bli min arbetsplats från mitten av december och gick in på Sportlife Exclusive. Väl där var det folk i mängder, postiv stämning och glada människor! Jag hade bokat in mig på Sara Rönnes spinningpass "Movie night" och efteråt ångrade jag mig att jag inte bokat fler pass. Känslan av att 60 personer kör spinning i en svettig och varm lokal är oslagbar! Lägg då till att personen som har passet är riktigt duktig, kommer med peppande ord och har en lugn och behaglig röst. Jag har läst Saras blogg sedan jag började läsa bloggar för ca fem år sedan så det var kul att träffa henne i verkligheten.


Saras pass bestod av Björgenintervaller och jag får nog säga att jag lyckades få min puls att vara rätt jämn för intervallerna. 6 x 4 minuter intervaller med ca 85% av sin maxpuls.


Man fick även en liten goodiebag från Rosa Dygnets sponsorer som bland annat innehöll en månads träning på Sportlife, proteinpulver och hudvårdsprodukter. Ett riktigt roligt sätt att kombinera välgörenhet med träning, jag hoppas jag kan vara med nästa år, då ska jag boka in betydligt fler pass! :)


Kommentarer
Sara

Tusen tusen tack för fina ord!!!! Många kramar!

2012-10-28 @ 20:04:39
URL: http://traningsgladje.se
Anna S

Vad härligt det verkar att ha gått på ett sådant pass! Kan tänka mig att man blir otroligt peppad :)

Angående semestern så var den helt underbar! Rom är en fantastisk stad och jag rekommenderar verkligen att åka dit (framförallt under våren/hösten då det inte är för varmt/mycket turister).

Kram

Svar: Ja det var riktigt peppande!
Det får absolut bli en weekend i Rom snart, låter som en riktigt mysig stad! Kram
Jess

2012-10-31 @ 10:17:22
URL: http://annas.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0