Jävligt jobbig julkalender.

 
Bild från Pinterest.
 
December brukar för det mesta förknippas med mängder av julgodis, glögg, julbord och annat gott i matväg. Min månad kommer också att innehålla detta men jag tänkte försöka klämma in lite träning också som variation. Om Träningsglädje uppmanar till en jävligt jobbig julkalender, ja då finns det ju inget annat än att tacka ja. Visst?
 
Detta innebär att jag planerar att träna varje dag fram till julafton, precis som vilken annan kalender som helst, lite jobbigare bara. Det kan bli spännande det här att försöka få in variation av olika sorters träning och intensitet. Jag kanske borde lägga upp ett schema över hur dagarna ska se ut men det får nog bli lite som det kommer. De närmsta dagarna kommer se ut som såhär:
 
1 December: Crossfit
2 December: Spinning
3 December: Step
4 December: Promenad
5 December: Skivstång intervall
..fortsättning följer! 
 
Nu är ju frågan, vilka fler är på en jävligt jobbig julkalender? Jag vet att jag har några träningsglada personer som kikar in här, ni borde anta utmaningen! Såå.. det är ju bara att sätta igång, välkommen December!


Kommentarer
Sara O

Jag gjorde en egen som jag gav till Kristoffer efter att ha blivit inspirerad av den du kör.
Håller helt med, varför inte växla upp i december?
Man är ju ändå sprängfylld av energi (läs choklad)!

Svar: Bra jobbat! Du var en av dom som jag trodde skulle hänga på den jävligt jobbiga julkalendern :) Idag blir det löpning i kylen istället för spinning som jag hade planerat. Sedan glöggkväll :) Kram
Jess

2012-12-02 @ 00:24:16
URL: http://rabarberlickan.blogspot.se/?m=1
Hanna

Ah! Kul!! Jag hade antagit om det inte var för en liten hake i hjulet... Men kanske kan anta en haltande uddakalender eller en lättare variant. Får se om jag får in det bland jobb, kinesiskalektioner och lite vila mellan varven. Sjukt kul utmaning i alla fall!

Svar: Ibland får man inte riktigt till träningen så ofta som man vill, men bättre så ofta man kan än inte alls, eller hur? :) Jag tycker också utmaningar i livet gör det lite mer peppande.
Jess

2012-12-03 @ 01:06:37
URL: http://hemmahoshanna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0