Lördagsmorgon.


Åh vad gårdagen hade kunnat bli en bra fredag! Köpte med oss de godaste pizzorna från Cyrano och kollade på fotbollen hemma hos Lina. Smällde i oss rabarber- & jordgubbspaj i halvlekspaus som jag bakat. Men vad hjälpte det när Sverige förlorade..

Jaja, ny dag, nya tag! Vi startade dagen med nybakade frallor, Hemnetkikande på iPaden och nu ska vi ut och springa en sväng. Ha en fin lördag!


Kommentarer
Evelina

Brödet ser ,som alltid när du bakat , fantastiskt ut!

2012-06-16 @ 12:42:37
URL: http://Blogg.alltforforaldrar.se/ietthus
evelina

..och på hemnet hoppas jag sökningen görs på "Hus i Sporda" finns ett par fina åt er (en aningens renoverings behov) och det blir suveränt att komma till er på frukost ;)

2012-06-16 @ 12:56:40
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/ietthus
Bromans Bravader

Vilken härlig frukost! Älskar kopparna också!

Kram Jannike

2012-06-16 @ 13:12:17
URL: http://www.bromansbravader.blogspot.com
evelina

Sv: NU ser jag alla dina kommentars försök i min skräplogg ;) Hihi !

Ja men eller hur är det kul att tycka olika! Jag fullkomligt älskade deras poddar! Känns som om ämnena ligger så nära mig och tänket för det mesta stämmer överrens med hur jag själv resonerar! Vist kan jag hålla med dej om stockholmsdialekten kan bli lite skrattretande "avundSCHUK" men annars gillade jag dessa skarpt! har du lyssnat på några du gillar? Jag måste ha MER!

2012-06-16 @ 13:28:48
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/ietthus
Jess

@Evelina: Njaa, så många sökresultat på Sporda blev det inte men vi kollar på allt möjligt, mest som inspiration och för att se vad vi gillar för något :)Andra podcasts som jag lyssnar på.. Filip&Fredrik, Värvet, Alex&Sigges, Berg&Strömstedt :) Kram!

2012-06-17 @ 18:22:10
URL: http://jessansworld.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0