Chill söndag.


Azaleadalen full av blommor.

Idag när jag vaknade hade jag absolut inga planer alls för dagen, så skönt! Chillade en stund, drack lite te och kollade bloggar, lite frukost och kom sedan på att det var utförsäljning på Twist&Tango idag i Linné. Hoppade i kläderna och gav mig iväg i blåsten. Eftersom jag kom dit tidigt slapp jag också trängsel och kaos (behövde inte ens köa in till provrummet)! Klänningen som syns på bilden fick följa med mig hem tillsammans med en pastellturkose blus. Midsommarklänningen är med andra ord införskaffad!

Cyklade vidare in till stan, hittade en blus jag letat efter på H&M men i fel färg, åt lite glass och spanade på folk innan jag cyklade hem igen. Stannade till vid Azaleadalen i Slottsskogen och upptäckte en blomsterdal som jag helt har missat. H.e.r.r.e.g.u.d vad gott det luktade där! Så mycket blommor och olika färger, folk satt på bänkar och läste böcker, andra strosade mest runt och kollade. Riktigt mysigt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0