Att börja bli som sina föräldrar.

 
Jag har en mycket bra mamma och pappa. Världens bästa till och med. När jag var yngre och en mycket plågsam tonåring var mina föräldrar det pinsammaste jag visste. I själva verket var det säkert mig som alla undrade över när jag gick 10 meter bakom min egen mamma (i en liten ort vet folk vilka som är ens familj)..
 
Efter några år insåg jag ju hur läget låg till, mina föräldrar ställer upp till 100% för mig och Johanna, de finns alltid där när det är jobbigt och innan jag ens hunnit tänka tanken att ringa och kolla upp något så har mamma redan gjort det. När jag däremot råkar krocka med sju stycken vildsvin (okej, jag körde bara på ett av dom men de var sju stycken) så ringer jag istället pappa som är sådär lugn och trygg, saklig och samtidigt omtänksam.
 
Med åren har jag väl insett att jag börjar bli vuxen (hjälp!) och vissa drag i mig är så tydliga från mina föräldrar. En av de egenskaperna upptäckte jag idag när jag kom hem från jobbet och mina stackars fötter hade varit instängda i ett par tygskor hela dagen. De där strumporna-i-strumpbyxematerial-som-är-specialgjorda-för-att-inte-synas-i-halvöppna-skor luktade inte hallon precis och jag handtvättade dom, kramade ur vattnet och hängde upp dom på kranen. På kranen. Precis som min mamma alltid har gjort under hela min uppväxt och som jag tyckte var det töntigaste som fanns. Nu är jag precis likadan.


Kommentarer
Anna S

GATTIS! Du är vinnaren av produkterna från Aussie Hair. De kommer skicka ett mail till dig med mer info :)Ps. Så himla intressant o se vad man tagit efter sina föräldrar från ens uppväxt :)

Svar: Men ååh vad kul! wihoo :)
Haha ja visst är det kul? Inte trodde jag att jag skulle ta efter just den delen som va såååå nördig ;) Kram
Jess

2012-07-03 @ 19:43:38
URL: http://www.annas.devote.se
Neha

Hahah, brukar vara så^^

Svar: Haha ja, även om man inte tror det när man är tonåring ;)
Jess

2012-07-05 @ 20:03:06
URL: http://Nehaexponerar.blogg.se
Iris

haha, det är precis så det är. Det kryper på en sakta men säkert, helt plötsligt står man där och tycker att de märkligaste sakerna föräldrarna gjort verkar rätt vettiga.. :)

kram /iris

Svar: ja, det är verkligen kul det där, saker man absolut inte trodde man skulle ta efter ;)Kram
Jess

2012-07-05 @ 22:16:26
URL: http://inredningskaos.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0