Göteborgsvarvet nästa

Jaa nu har jag börjat träna! Trodde faktiskt inte att jag var kapabel att springa en mil men förra veckan klarade jag av att springa 8 km. Idag slog jag nytt rekord och sprang 1,3 mil! :) Var bra skakig i benen efteråt och vänster vad var påväg att börja krampa men nöjd var jag!
Tid: 83:50
Distans: 13 km
Nedan är beviset och detta firades med att käka pasta med kräftröra, öl och handboll (som Sverige tyvärr förlorade =/ ).
Var tvungen att ta kort på displayen på löparbandet :P

Mästerkocken har slagit till igen! ;)

Kusinhockey!

Herregud vad torsdagen rusade iväg! Hade först en utbildning i ett slags rapporteringsverktyg mellan 9-12. Direkt efter det hade jag en timmes telefonmöte. När jag väl var klar med det bar det av till ett konferensrum med tre Belgiska män som hade kniviga frågor om ledtider och rutter, phu! När klockan var halv två fick jag äntligen sätta mig ner och äta min lunch.

 

Bokslutet jag skrev om sist ser ut att bli ganska ok ändå. Efter att ha ställt jättemånga frågor och till slut fått fyra olika Excelfiler och inte fattar vad jag ska göra med dem så mailade jag och frågade om jag kunde få en ordentlig instruktion eller genomgång vid telefonmöte. Då fick jag en timmes möte där vi gick igenom steg för steg hur jag ska göra. Vi bestämde även att jag ska träna denna månaden och göra allt från början till nästa månad, skönt!

 

Efter jobbet åkte jag in till Scandinavium och mötte upp Amanda! Då blev det fika på Danilo, ett snabbt hej till en stressad Anna och sedan kolla på hockey! Tyvärr var Frölunda totalt värdelösa och vi fick se den i särklass sämsta hockeymatchen på väldigt länge. Suck. men det var mysigt ändå! :)

 

 

Peppade innan matchen!

Mannen bakom oss på bilden sa "offside" i varannan mening och försökte lära sin son hur det fungerar och hur spelarna gör för att undvika offside. Efter fem minuter hade jag god lust att ge denna apans högljudda och jobbiga pappa en rejäl snyting. Jag lät bli.

Samma pappa lyckades även klämma in typ fem svordomar i en och samma mening och då säger sonen: "Men pappa, måste du verkligen svära så mycket?" hahaha! Sedan ägnade pappan en stund åt att be om ursäkt  ;)

Utbildning!

Jajjamän, idag har jag haft min första telefonmötesträning. En conference screen med powerpoint på datorn och ett nummer att ringa för att höra alla deltagare i telefonen. 
Träningen hade titeln "Advanced price calculation training" och det lät som en bra utbildning för det jag arbetar med men tyvärr blev jag bara mer förvirrad av träningen än innan haha :)

Såhär kul hade jag iaf under mötet!

Någon IO-are som känner igen mönstret på datorn? ;)

Har även fått en ganska knivig uppgift till bokslutet och för lite information om det så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Men det är bara att tuta och köra!

IO-Reunion!

Helgen har spenderats i Vetlanda tillsammans med bästa IO-tjejerna!
När vi kom fram i fredags blev det mat, vin och snack innan vi däckade i våra tillfälliga sängar :)
Lördagen började med en grymmefrukost och fix innan vi promenerade in till stan. Hittade ett par snygga ballerinaskor, perfekt att ha till jobbet i vår :)
Efter lite shopping och fika gick vi hem igen och fixade i ordning oss, åt gooood (potatisgratäng, kött och rödvinssås, mumma!) mat innan vi gick till Revyn! Riktigt bra och rolig var den!
Tusen tack bästa tjejer för en härlig helg!
Gänget samlade!
Mina skor jag köpte :)
I mataffären! (Nej, tanten tillhör inte vårt gäng)
Fix och matlagning
Lena bjöd på Baileys :)
VetlandaRevyn!
Aktörerna & dansarna

Klämdag

Hej!
Idag var det en väldigt lugn dag på jobbet, fick inte många mail och gjorde klart alla uppgifter som jag samlat på hög ett tag. Märktes att det var en klämdag och att många var lediga :)
När jag kom till jobbet i morse hade det varit fruktsallad igen (internt ord för ommöblering och omplacering, de är ganska duktiga på det på SE..) men jag och Åsa fick som tur va behålla våra bästa platser! Däremot rök Reidar och vi kommer få tre nya bredvid oss (bland annat BoxerRobert (ni vet han i reklamen) som inte tycker om oss så värst mkt, vi är nog lite för högljudda ibland för hans smak ;) ) Vår kära Lounge höll på att bli ett minne blott men jag & Åsa styrde upp en bra lösning och har nu tagit beslag på Loungen hehe. Den är numera inklämd vid våra skrivbord, mellan våra skåp, kanoners! Tog även tillbaka en skärm som vi blivit av med tidigare så nu är vi nöjda :)
Snart kommer Åsa till mig, vi tänkte pimpla vin och kolla Let's dance!
Kram
Mitt skrivbord och Loungen!
Mitt och Åsas skrivbord (och Åsa till höger) :)

jul & nyår!

Hej!
Nu är det snart dax att lämna den småländska skogen och åka tillbaka till Gbg! Ska bli rätt skönt att komma hem till lägenheten igen men ser ju inte fram emot att ställa klockan på 05.45 och gå till jobbet imon.. :/
Jul & nyår har varit kanon! Började som vanligt med tomtning den 23e, dock lite färre tomtar än vanligt pga flygtrubbel.
Julafton inleddes med grötfrukost hos Jo & Rick, sedan hem till m&p för att äta julemat, kolla kalle, spela spel och dela ut julklappar :)
Juldagen höll vi till hos Kickan, mycket trevligt, som vanligt!
I mellandagarna har jag mest varit sjuk men hunnit med lite av varje ändå!
Nyårsafton blev en kanonavslutning på ett ganska händelserikt 2010! Dagen började med att jag åkte upp till Isaberg med Jo, A-K & Hotte, fortsatte sedan till Gläntan för att grilla korv och spela kubb på isen (det gick ju inte att åka skridskor så det fick bli kubb istället :) ). Därefter firades det nya året in hemma hos Gittan med de allra bästa! Maten var super, kul musikquiz, svinkallt tolvslag och sjungande/skrikande på stolarna till Queen. Kan inte bli bättre!
Slänger in lite bilder från min ledighet!
tomtning!
trädgården hos m&p
i sittliften på isaberg :)
Manchester!
Korvgrillning vid gläntan!
Kubb: Tjejerna mot killarna!
Kungen åkte ner och vi tjejer vann, såklart! :)
Mexicobrudarna!
Vi käkade älg och fisk! ;)
Vi hade musik quiz!
Cigarr på tolvslaget är givet!
Hej här kommer segertåget!
Queen!
Tack och bock för grymma dagar! Puss!

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0