Löpning - check!

Idag efter jobbet åkte jag till F&S, intog löparbandet och sprang 1,3 mil. Ökade både lutning och hastighet sen sist jag sprang så långt, gött!

Tid: 83:20 min
Distans: 13 km

Sen har jag och Knutte anmält oss till Gbgvarvets seedingslopp 20 mars! Loppet är 1 mil så jag hoppas jag får en bra tid :)
Kram

Superquiz på Babar!

Igår var jag och några jobbarkompisar på Babar där dom hade Superquiz! Quizet bestod av 30 frågor, varav tre var bonusfrågor, och frågorna var blandade, allmänbildning, sport, musik, film. Riktigt kul men ganska svårt! Vi kunde iaf alla bonusfrågor! Vi käkade den obligatoriska barhamburgaren och drack lite öl :) Sedan gick vi vidare till Caleo för en öl till innan vi sa hejdå :)

Innan quizet lyckades jag rea-shoppa lite också! Ett par ballerinaskor (som jag kan ha på jobbet i vår) och en skjorta blev det.

Ikväll har L bjudit in mig och Å till henne på fest, det ska bli kul! Kan tänka mig att MoraNisse-shoten åker framäven denna fest hehe.

Kramar!

Uppdatering:
Glömde ju nämna att jag har agerat flytthjälp i veckan också! Anna var det som fick hjälp och det gick finfint trots att vi var utan belysning och möbler hehe. =) Hoppas verkligen att jag inte behöver flytta på ett tag för fy fan va det är jobbigt!

Tekniken har pajjat

Ja, tyvärr har hela mailsystemet lagt ner, även webmailen, vilket gör det väldigt svårt att arbeta. Snacka om att man är beroende av att vissa saker ska fungera! En datasnubbe kom precis förbi och meddelade att de måste flyga in vissa delar (??) innan de kan få igång mailen så det lär nog dröja. Tur att jag har andra uppgifter som jag kan göra utan mail!

Tekoppar och tidsinställt inlägg

Hej hallå!

Nu ska jag testa och se om det fungerar att göra tidsinställda inlägg, alltså skriva det en tid och publicera en annan tid :)

igår åkte jag in en sväng till stan för att köpa tekoppar, så bilden nedan är mest till Mamma och Johanna som var smakråd (utan att veta hur tekopparna såg ut) :)och här är kuddarna som jag köpte förra veckan!


Kram!

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0