Klippa barret.


Bild: Let's deal

 

Det här med deals är ju för himla bra!Hittade en deal för ett tag sedan hos en frisör i Göteborg, klippning 199 kr, som hittat! Nu får vi bara hoppas att hon är duktig också :)

The Girl with the Dragon Tattoo.


Bild: sf.se

Ikväll ska jag med tre fina vänner och kolla på bio. Kan ju inte säga att jag är en så värst flitig biobesökare men det är nog därför det blir lite extra kul de gånger jag går. Vi ska se den amerikanska filmatiseringen av Stieg Larssons Milleniumtrilogi. Ska bli kul att se och jämföra med den svenska filmen, jag som inte har läst på böckerna uppskattade ju alla tre svenska filmerna, något som de som läst böckerna inte verkade göra :)

Fin kärlek.

Ibland kan så lite betyda så himla mycket! <3

Vardag igen.


Vår fina gran (tagen med dålig iPhone-kvalitet) som vi var ute och högg den 23:e i kampen mot mörkret. Granens topp består av en Turbonegro-hatt, fanns tydligen inget annat val ;)


God morgon!

Hoppas ni haft en bra jul med god mat och fint sällskap! Jag har haft en alldeles förträfflig jul men kan ju ärligt erkänna att jag helst inte vill se något som har med julmat att göra nu på ett tag.. :)

Jag har även insett att hur gött det än är att slappa och ta det lugnt så mår jag allra bäst när jag håller igång. Så igår när jag kom hem från släkten dumpade jag alla paket och väskor och stack till F&S för ett spinningpass. Det var visst många fler än jag som kände samma för passet var fullt :) De håller på att bygga om på F&S Majorna så vi hade passet i deras nya spinningsal, riktigt stor och fin!

Nu laddar jag för en jobbvecka med förberedelser inför årsbokslut och annat skoj.


Årets första julbord.


Bild: Bryggan under bron


Igår var det dags för julbord med jobbet! Vi samlades nere vid Lilla Bommen för att hoppa på en båt. Den tog oss runt på älven, det bjöds på drycker och vi körde en frågesport med frågor om jobbet och kollegorna. Riktigt roligt!

Därefter steg vi i land vid restaurang Bryggan under bron. Glögg och leta-bordsherre-mingel (Jag fick en Lady Gaga låt och min bordsherre blev Ingemar 60+, vilket innebar att det blev den äldsta och den yngsta som matchades ihop!).

Julmaten får 3 av 5 julgranskulor och tomten som delade ut julklapparna (Ingemar) får 5 av 5! Sjukt rolig inlevelse och moves. Temat för julklapparna var "Livsnjutning" och toppen var nådd när en av tjejerna öppnar sitt paket (som för övrigt har VD'n som bordsherre) och får fram en sån där stringkalsong med en rosa elefant fram som man ska stoppa ni-vet-vad i hahaha! Fortfarande är det ingen som vet vem som gav paketet.

Stämningen på kontoret idag är väl lite mer.. dämpad.. skulle jag nog kalla den :) och snart helg - Göttans!

Musikhjälpen 2011.


Bild: Google.se

 

Nu är Musikhjälpen i full rulle för fjärde året i rad. Årets tema är "Alla flickor har rätt att gå i skola" och jag tycker det är ett fantastiskt projekt som svt, P3 och radiohjälpen gör! De får verkligen många människor att engagera sig och man vet att pengarna går till någonting bra.

Vi var nere vid glasburen i måndags när Kodjo, Jason och Gina precis blivit inlåsta (de sitter i glasburen i sex dagar) och såg Hoffmaestro sjunga några låtar. De har lyckats få många bra artister i år och det är ju självklart att artister och kändisar vill hjälpa till för en god sak.

Men nu tycker jag vi alla ska slänga iväg ett SMS till 72 999 med belopp 50, 100 eller 200 + din låtönskning (låt, artist och ev motivering). Skippa den där sista julklappen och skänk pengarna istället!

Läs mer om evenemanget på Musikhjälpens hemsida och på Radiohjälpen.

Storm och bästa besöket.


Utsikten från jobbet i fredags, en Maersk-container som blåst ner. En tom container väger ca 2 ton..


Mitt fina helgsällskap, bästa Linorna!


I fredags bjöd resan hem från jobbet på mer action än vad jag tyckte var nödvändigt. Stormen var inte nådig och kom upp i 35 m/s. redan vid lunch stängde de av Älvsborgsbron och jag insåg snabbt att det kommer bli köer om all trafik ska gå via Göta Älv-bron.. Vid halv fyra begav jag mig mot busskuren och efter 40 minuter kom första bussen. Det var bara att hoppa på den och hoppas på det bästa. Vi var fem stycken från busskuren som äventyrade oss runt i Göteborg och efter tre timmar var jag hemma. Hur långt jag har hem från jobbet? Äsch, bara åtta kilometer. Kul fredagkväll va? :)

Lördagen bestod av finfin frukost hos Linorna, julshopping i stan, lite julmarknad och snabbfika med en sjukling till Bullen. Vi hann även med ett restaurangbesök och några öl i vasa framför El Clasico.

Bra helg med himla fint besök, så mysigt att ses igen, lite skillnad mot när vi pluggade ihop och sågs varje dag.. Det saknar jag galet mycket ibland!

Ryggen på plats igen.


Bild: Louise Interiör


Igår hade jag tid hos min naprapat och precis som jag kände mig bekräftade han att jag var mycket bättre än de tidigare gångerna jag varit hos honom. Jag tror definitivt att min nya kontorsstol har hjälp till att hålla mig i skick. Det kanske finns hopp för mig ändå att inte ha en 70-årings kropp fast jag bara är 25. Tjoohej! Efter herr naprapat mötte jag upp mamma som var på kurs i Gbg över dagen. Och visst fick vi lite julklappar köpta! Tror nog att en viss syster och morbror kommer bli nöjda på julafton.. :)

Ikväll efter jobbet ska jag och Linda till Louise Interiör som har kundkväll! I våras hittade jag en riktigt fin tavla men eftersom min lägenhet inte direkt har lika många kvadratmeter som ett slott insåg jag att den inte riktigt får plats. Förra veckan dök denna tavla upp igen och jag kunde inte riktigt motstå att köpa. Och eftersom denna fina butik har sitt lager i Mölndal passar det utmärkt att hämta ut den på plats. Förhoppningsvis kanske jag hittar något annat fint också... Eller inte. Har insett att jag absolut inte har plats för mer inredningsprylar nu. Skit också, jag måste flytta! :)

Boots.Senaste inköpet till skohyllan är dessa boots från Scorett som jag köpte igår på Freeport. Riktigt sköna att gå i och eftersom de inte verkar så värst varma köpte jag en fluffig Canada Snow sula som förhoppningsvis gör det varmt och göttigt :) 

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0